Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Fredericia

Fredericia produceert hoogwaardige meubels met veel aandacht voor detail. Het meubilair heeft een lange levensduur en wordt veelal generatie op generatie doorgegeven. Heb je advies nodig over de mogelijkheden van deze uitstekende producten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Fredericia
Fredericia
Fredericia

Dit Deense merk ontwierp sinds 1911 een groot aantal tijdloze designklassiekers van uitmuntende kwaliteit. In de gelijknamige stad Frederica begon het merk met het produceren van stoelen onder de leiding van NP Ravnsø. Vanaf het begin had Ravnsø de visie dat Fredericia bekend moest gaan worden om de design meubels van buitengewoon hoge kwaliteit. Destijds lag de focus op het produceren van houten meubels die herkenbaar waren door een simpel lijnenspel. Tegenwoordig is dit simpel lijnenspel nog steeds terug te zien in de stoelen, tafels, banken en barkrukken van Fredericia.

Fredericia maakt gebruik van eenvoudige principes tijdens het gehele productieproces. Het Deense merk maakt een zorgvuldige selectie van de beste materialen, de functionaliteit en heeft extra oog voor detail. Daarnaast werkt het merk samen met wereldwijde erkend designers zoals Børge Mogensen, Jasper Morrison en Gamfratesi. Dit zorgt voor hoogwaardig meubilair geschikt voor zowel thuis in de woonkamer, op kantoor of in de horeca.

Fredericia produceert liever één goed meubelstuk dat jaren meegaat, dan twee meubelstukken die na een paar keer gebruiken al versleten zijn. Het meubelmerk staat er dan ook om bekend dat de meubelstukken generatie op generatie worden doorgegeven. Maar de kwaliteit van de meubels heeft niet alleen betrekking op de lange levensduur en de uitstekende materialen, maar worden ook nog op een duurzame manier geproduceerd. De meubels worden ontworpen van de beste materialen die geen impact hebben op het milieu. Van de grondstoffen tot de verpakking, Fredericia probeert in het gehele productieproces zo groen mogelijk te werken.