Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Montis

Montis biedt de ideale balans tussen zitcomfort en esthetische zeggingskracht.
Bekijk de collectie bij Designlinq.

Montis
Montis
Montis

Montis is een toonaangevend Nederlands designmerk dat uitblinkt in vakmanschap en kwaliteit. Het merk, opgericht in 1974, hecht waarde aan duurzaamheid en creëert voortdurend nieuwe tijdloze ontwerpen die in elk interieur goed tot hun recht komen.


Bij Designlinq vind je de stijlvolle collectie van Montis. We voorzien je graag van aanvullende informatie.


Montis


Montis staat al ruim 40 jaar bekend om haar innovatieve en eigentijdse meubelcollectie. Het merk staat voor vakmanschap, kwaliteit en eigentijdse ontwerpen met de perfecte balans tussen zitcomfort en design. De focus op duurzaamheid en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt Montis geliefd bij designliefhebbers wereldwijd.


Maatschappelijk verantwoord meubilair


Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor Montis. Het merk streeft ernaar haar ecologische voetafdruk klein te houden door lokaal te produceren en afvalstromen te verminderen. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van de beste materialen zodat het meubilair jarenlang meegaat.


De collectie van Montis blijft verrassen


Montis is vooruitstrevend op het gebied van innovatie en modernisering. Montis blijft zich vernieuwen door de ideeën van bekende designers zoals Gerard van den Berg en Gijs Papavoine te combineren met die van opkomende talenten uit de designwereld. Of je nu op zoek bent naar een moderne bank of een klassieke fauteuil met een eigentijdse twist, de meubelcollectie van Montis biedt oplossingen voor elk interieur.


Montis bij Designlinq


Bekijk hieronder onze uitgebreide Montis collectie bij Designlinq. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.