Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Mute

Het Poolse merk MuteĀ® is expert in akoestische oplossingen. De minimalistische en trendy vormgeving maakt de collectie geschikt voor toepassing op kantoor, in de wachtruimte, lounges maar ook voor thuis. Voor informatie en vragen over het akoestisch meubilair staat onze klantenservice voor je klaar.

Mute
Mute
Mute

Samen met experts in het veld van akoestiek ontwikkeld Mute Design oplossingen die voldoen aan de hoogste normen in het absorberen en blokkeren van ongewenst lawaai. De akoestische producten van het Poolse merk Mute® zijn getest in professionele akoestische laboratoria en voldoen aan hoge internationale normen.

Naast het neerzetten van geweldige akoestische prestaties en kwaliteit gaan de producten van Mute Design hand in hand met stijl. Doordat Mute® samen werkt met gerenommeerde ontwerpers worden de technische producten getransformeerd in akoestische kunstwerken. De minimalistische vormgeving en pure lijnen maakt de collectie geschikt voor toepassing op kantoor, in de wachtruimte, lounges maar ook voor thuis. Appartementen veranderen in lofts, office gardens zijn ongekend populair en openbare ruimtes steeds groter en meer open. Akoestische oplossingen zijn onvermijdelijk voor dit soort locaties.

Collectie met Akoestisch Meubilair

De collectie van Mute® is ergonomisch en functioneel maar ook zeer trendy. De akoestische ruimteverdeler Cone is daar een goed voorbeeld van. Naast dat het een hoogwaardig akoestisch paneel is en een uitstekende oplossing voor het opvangen van de mid- en hoge tonen is de Cone ook een prachtig meubelstuk dat een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur.

Mute® heeft een uitgebreid assortiment aan akoestische scheidingswanden, akoestische wandpanelen en akoestisch meubilair dat op maat gemaakt kan worden. Met als doel de akoestiek te verbeteren in elke kantoorinrichting en werkomgeving.

Wil je meer informatie over de akoestische meubels van Mute® of wil je weten hoe het zit met de akoestiek bij jou op kantoor of thuis? Neem dan contact op met onze klantenservice voor akoestisch advies.