Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Het Interieur Recept
Het Interieur Recept

Het Interieur Recept

Werkgebied: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Hoeksche Waard

HET INTERIEUR RECEPT heeft alle ingrediënten voor een zorgeloos interieurontwerp bij bouw, verbouwing of re-styling van je (tweede) woning of bedrijf. Van advies, ontwerp en styling tot aan de begeleiding van de daadwerkelijke uitvoering en inrichting.

Jouw unieke woonwensen of manier van werken zijn de basis voor het persoonlijke recept van de nieuwe ruimte. Samen met mijn kennis en meer dan 20 jaar ervaring krijg je een persoonlijk recept voor een sfeervolle eigentijds van juist tijdloos interieur, met praktische, functionele, creatieve (maatwerk)oplossingen en comfortabele materialen. Door de toevoeging van kleur, stijl en esthetiek wordt de juiste basis “vanzelf” mooi.

En mooi wordt nog mooier door een goed lichtplan. Ik hou van “Sun”, daglicht maar ook goedgeplaatst sfeer- en functioneel licht. Het brengt zoveel positiefs in een ruimte en het doet zoveel met je gevoel. Maar al dat moois is pas echt genieten als degene die erin mag wonen of werken, elke dag ontbreekt dat het gekozen recept uit exact de juiste ingrediënten bestaat. Wil jij ook zo'n woning of werkruimte?

Claudia Fortuin
Tel: 0623804458
Email: [email protected]
Onder de molen 51
3295LL 's-Gravendeel