Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
CC Factory l Interior Design & Styling
CC Factory l Interior Design & Styling

CC Factory l Interior Design & Styling

Werkgebied: Noord-Holland

CC Factory | Interior Design & Styling is een ontwerpbureau voor o.a. horeca (hospitality), kantoren en merkidentiteiten. Maar de laatste jaren ontwerp ik ook steeds meer voor particuliere opdrachtgevers.

 

Ik help ondernemers bij het bedenken en uitwerken van een interieurconcept. Dit concept, is leidend voor het verhaal dat het interieur moet gaan vertellen. Het bedenken van een passend concept is een proces van goed luisteren, aanvoelen, onderzoeken, beeldmateriaal zoeken, associëren, verbanden leggen en uiteindelijk een verhaal vertellen dat als kapstok kan dienen om alle elementen aan op te hangen.

 

Met mijn achtergrond als art director / grafisch ontwerper, heb ik een goed kleurgevoel en een beeldende manier van denken. Door mijn creativiteit en vakkennis met veel liefde in te zetten weet ik interieurs te creëren waar een positieve energie hangt en mensen graag willen zijn en blijven. Ik kan tevens helpen met de grafische identiteit en bewegwijzering, zodat er echt een totaalconcept, een compleet plaatje ontstaat dat aansluit bij de identiteit van de onderneming.

Ook ben ik eigenaar van Studio CC, een foto en interieur studio geschikt voor fotoshoots en meetings voor bedrijven.

Kijk op www.studio-cc.nl voor meer informatie.

Chantal Creemers
Tel: 06 25091816
Email: [email protected]
St. Annastraat 38 a
1411 PH Naarden–Vesting