Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
CC Factory l Interior Design & Styling
CC Factory l Interior Design & Styling

CC Factory l Interior Design & Styling

Werkgebied: Noord-Holland

Studio CC // CC Factory | Interior Design & Styling is een ontwerpbureau en bedenkt en ontwikkelt concepten voor hotels, restaurants, winkellocaties, kantoren en particuliere woningen. Van interieurconcept & design tot interieur (en verkoop) styling.

Met mijn achtergrond als art director / grafisch ontwerper, heb ik een goed kleurgevoel en een beeldende manier van denken. Door mijn creativiteit en vakkennis met veel liefde in te zetten weet ik interieurs te creëren waar een positieve energie hangt en mensen graag willen zijn en blijven. Ik geloof erg in less is more, maar de objecten, meubelen of verlichting mogen uitgesproken zijn. Dat het je oog trekt, zonder dat het schreeuwt. Ik hou van contrasten zoals strak (modern) design met vintage objecten.

Tevens kan ik helpen met de grafische identiteit en bewegwijzering, zodat er echt een totaalconcept, een compleet plaatje ontstaat dat aansluit bij de identiteit van de klant.

Ook ben ik eigenaar van Studio CC, een foto en interieur studio geschikt voor fotoshoots en meetings voor bedrijven. Ingericht met een stijlvol design interieur in een neutrale kleurstelling, met een serene sfeer. Een ruimte waar mensen graag willen zijn.

Kijk op www.studio-cc.nl voor meer informatie.

Chantal Creemers
Tel: 06 25091816
Email: [email protected]
St. Annastraat 38 a
1411 PH Naarden–Vesting