Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Jokaliving
Jokaliving

Jokaliving

Werkgebied: Regio Zuid - West

JOKALIVING brengt balans in ieder interieur. Balans tussen jou en je interieur. Als interieuradviseur help ik je om samen die balans te creëren. Ik breng balans tussen alle elementen van je interieur. Balans in de wensen van de verschillende bewoners. Persoonlijk en functioneel. Balans in licht en kleuren. Balans in de gekozen materialen, elementen en structuren. ik creëer rust, ruimte en harmonie

Als interieuradviseur en ondersteun ik je bij het vinden van jouw ideale interieur. Ik adviseer je hoe je je interieur optimaal inricht, hoe je een betere ruimte tot zijn recht laat komen, hoe je één geheel maakt van alle elementen die voor jou belangrijk zijn. En zo breng ik jou in balans met je interieur.

Ik sfeer, maak een persoonlijk en interieurontwerp, breng ik balans aan in de styling en ontwerp ik uitgebalanceerde 3D impressies.

Ieder interieur is uniek. Het is de basis voor jouw woon- of werkplezier. En daarom is het zo belangrijk dat het in balans is. je zelf kan zijn in je eigen interieur.

 DOOR JOKA

Joka Van Dusseldorp - Dijkstra
Tel: 0613911862
Email: [email protected]
Blauw Glidkruid 30
2498 DC 's-Gravenhage