Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Anders Style
Anders Style

Anders Style

Werkgebied: Heel Nederland

Advies, ontwerp, realisatie en interieurstyling

Ik ben Jutta Junge-Wentrup en ben het creatieve brein achter Anders Style. Klanten omschrijven me als een betrokken interieurontwerper, die verrassende en stijlvolle interieurs ontwerpt voor particulieren en bedrijven.

Door te luisteren naar jouw woon- of bedrijfswensen en tussen de regels door te lezen, creëer ik een stijl en sfeer waarin je je herkent en comfortabel voelt.

Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Daarom stimuleer ik je ook om uit je comfortzone te stappen en andere keuzes durven te maken. Zo wordt je interieur verrassend, persoonlijk en kun je weer jaren met plezier vooruit.

ANDERS DAN ANDERS

Mijn bedrijf heet natuurlijk niet voor niets: Anders Style. Door buiten de gebaande paden te denken, ontwerp en stileer ik net even anders. Ik ben getraind ruimtelijk te denken en zie een totaalplaatje dat je je als bewoner of gebruiker vaak niet kunt voorstellen.

 

Net als geen mens hetzelfde is, is ook geen ontwerp hetzelfde. Met innovatieve ideeën en creatieve oplossingen creëren we de wow-factor, waar je naar op zoek bent. We vertalen jouw woon– en ondernemersdromen naar een duurzame inrichting die functioneel is, er mooi uitziet en echt bij je past. De mooie natuur om ons heen, is mijn grootste inspiratiebron. Als mens zijn we zo sterk verbonden met de natuur. Ga maar eens na hoe je je voelt als je een heerlijke wandeling hebt gemaakt of wanneer je geniet van het uitzicht naar buiten.

Met Biophilic design zorgen we voor natuurlijke elementen in jouw interieur. Hierdoor ervaar je die positieve effecten elke dag. Ook als je binnen bent.

Hoe kan ik je helpen?

Je kunt bij me terecht voor een totaalconcept voor je interieur. Ik ben beschikbaar voor zowel particulier interieuradvies en zakelijk interieuradvies.

Neem gerust contact op om online of bij je thuis kennis te maken en te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.Jutta Junge-Wentrup
Tel: 0621926966
Email: [email protected]