Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Studio Lieke Sanders
Studio Lieke Sanders

Studio Lieke Sanders

Werkgebied: Noord-Holland, Zuid-Holland, Midden Nederland

Over Lieke
Ik ontwerp voor jou een interieur waar je jezelf kunt zijn en tot rust komt.

Een plek waar je relaxed tijd doorbrengt met de mensen die je dierbaar zijn. Én waar je nieuwe energie en inspiratie vindt na een lange werkdag. Volledig ontzorgd bij de inrichting van jouw volledige appartement, woning of villa. Ook in het buitenland.

Doordat ik een achtergrond heb als antropoloog en niet als designer, verdiep ik me in welke leefomgeving het beste bij jou past. Je zult bij mij daarom niet één specifieke stijl terug zien.
Het allerbeste ontwerp is wat mij betreft namelijk niet alleen esthetisch en functioneel, maar zeker ook een reflectie van wie jij bent.

Interieurontwerp is voor mij hét middel om het gevoel van geluk voor mijn opdrachtgevers te vergroten. We brengen als mens namelijk wel 87% van onze tijd binnen door.

Mijn interieurs zijn tijdloos, creatief en gewaagd.

Studio Lieke Sanders
heeft een specialisatie in het ontwerpen van totaalconcepten, maatwerk oplossingen, verlichtingsplannen, keuken en nieuwbouw.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via de website of door en mail te sturen naar [email protected].

Lieke Sanders
Tel: 0654380089
Email: [email protected]
IJsselmeerlaan 4
1382 JT Weesp