Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Bemaux | Verlichting in de spotlight
Bemaux | Verlichting in de spotlight

Bemaux | Verlichting in de spotlight

Werkgebied: Midden Nederland

Licht en interieur zijn onlosmakkelijk met elkaar verbonden. De juiste verlichting zorgt ervoor dat we ons prettig en veilig voelen in onze omgeving. Licht is aanstekelijk! Daarom werk ik met veel passie en enthousiasme om mooie en creatieve lichtplannen te creëeren en inspireer ik je graag met de mogelijkheden die er zijn om je thuis of tuin in de spotlight te zetten. 

Ik help je graag met het geven van verlichtingsadvies, het maken van een uniek lichtplan en het begeleiden van de uitvoering van het verlichtingsplan. Ik ben graag betrokken zodra de plattegrond gereed is zodat we een mooi lichtplan kunnen ontwerpen die ook uitgevoerd kan worden! Nieuwbouwtrajecten, grote renovatie opdrachten en klein zakelijke opdrachtgevers behoren tot mijn portfolio. Ik ben opgeleid tot HBO lichtontwerper en kijk verder dan het ophangen van een leuk lampje boven de eettafel. Ook ben ik onafhankelijk dus niet merkgebonden. 

Verder ben ik op de hoogte van smart living en dus ook smart lighting. Ik leg je graag uit dat domotica echt niet de hoofdprijs hoeft te zijn.

maurien beyhum
Tel: 0615201181
Email: [email protected]
utrechtseweg 409
3818 EL Amersfoort