Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Small High door 13&9

  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Small High door 13&9
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Small High door 13&9
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Small High door 13&9
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Small High door 13&9
  • BuzziSpace akoestische hocker BuzziBalance Small High door 13&9

1.825,00

Exclusief btw € 1.508,26

Materiaal Massief essenhout, Polyurethaanschuim, Textiel BuzziFabric (Zie PDF) (Neem contact op met de klantenservice voor alle beschikbare stoffen)
Product Nummer 22.19.002.3063
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

BuzziBalance is ontworpen door het ontwerpersduo 13&9. Deze akoestische hocker van het Belgische merk BuzziSpace  zorgt voor een moderne werkomgeving.    

Doordat je zelf moet balanceren op deze design kruk worden je geest en lichaam actiever en ga je doelgericht stretchen achter je werkplek. Het powerkoppel 13&9 ontwierp deze hocker met als doel om mensen uit de dagelijkse routine te halen met een fysieke en een psychologische benadering. De kleine, subtiele bewegingen die je maakt om in balans te blijven op de BuzziBalance zorgen er op een speelse manier voor dat je voldoende beweging krijgt op een dag. Dus strek je benen op deze hocker uit voor een telefoontje of het beantwoorden van een E-mail.    

De gestoffeerde design kruk zorgt er ook nog eens voor dat de akoestiek in de ruimte verbeterd wordt en vangt door de hoge absorbtiewaarde middelhoge en lage tonen op. De BuzziBalance combineert functionaliteit met design perfect en biedt het beste van beide werelden. Deze BuzziBalance Small High is ook leverbaar met de stof velvet en in een grotere versie de BuzziBalance Large. Daarnaast biedt de Buzzi-Balance familie ook een lagere variant: de BuzziBalance Small.    

Uitvoering BuzziBalance Small High
Deze akoestische hocker is gemaakt van hoogwaardig en akoestisch polyurethaanschuim en heeft een massief essenhouten onderkant. De BuzziBalance is bekleed met het textiel BuzziFabric. De BuzziBalance Small High is in bekleding Fabric leverbaar in maar liefst 44 verschillende kleuren. Kies de gewenste versie bij ‘Kleur’.    

Naast het textiel BuzziFabric is de BuzziBalance in diverse textielsoorten verkrijgbaar. Bekijk de PDF ‘Meer Informatie / Stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment.

Vragen of akoestisch advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

De BuzziBalance Small High heeft een diameter van 56 cm en een hoogte van 46,5 cm. Alle technische eigenschappen van dit akoestische meubelstuk zijn te vinden in de PDF hieronder.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie