Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

BuzziSpace akoestisch behang BuzziSkin door Sas Adriaenssens

  • BuzziSpace akoestisch behang BuzziSkin door Sas Adriaenssens
  • BuzziSpace akoestisch behang BuzziSkin door Sas Adriaenssens
  • BuzziSpace akoestisch behang BuzziSkin door Sas Adriaenssens
  • BuzziSpace akoestisch behang BuzziSkin door Sas Adriaenssens
  • BuzziSpace akoestisch behang BuzziSkin door Sas Adriaenssens

675,00

Exclusief btw € 557,85

Materiaal 100% recycled P.E.T vilt (BuzziFelt), Zelfklevende achterkant
Product Nummer 22.39.072.843
Levering 10-15 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

BuzziSkin is ontworpen door de Belgische ontwerper Sas Adriaenssens. Dit akoestische behang van BuzziSpace is de perfecte oplossing om hoge tonen in een ruimte te absorberen. BuzziSkin is een uitstekend product om witte ruimtes wat meer kleur te geven en tegelijkertijd de akoestiek te verbeteren.

Deze akoestische wandbekleding is voor honderd procent gemaakt van petflessen en dus recyclebaar. Adriaenssens ontwierp de eerste recyclebare producten van ecologisch vilt voor dit Belgische design merk. Door de zelfklevende achterkant is de BuzziSkin eenvoudig op de wand te bevestigen.  

De BuzziSkin is in maar liefst twaalf unieke kleuren leverbaar. Hierdoor kan je eenvoudig elk klein hoekje wat vrolijker maken en personaliseren met notities en afbeeldingen. Dit akoestische behang is ook leverbaar met een opvallende print: de BuzziSkin Printed.   

Uitvoering BuzziSkin
Dit akoestische behang is gemaakt van honderd procent gerecycled P.E.T. vilt en heeft een zelfklevende achterkant. Het vilt is leverbaar in de twaalf diverse kleuren uit de BuzziFelt collectie. Kies de gewenste versie bij ‘Kleur.’ Bekijk de PDF ‘Meer Informatie / Stalen’ voor het uitgebreide kleur assortiment.

Vragen of akoestisch advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

De BuzziSkin wordt per rol van 10 meter x 0,98 meter geleverd. Deze geluidsabsorberende wandbekleding heeft een dikte van 6 mm. Alle technische eigenschappen van dit akoestische behang zijn te vinden in de PDF hieronder.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie