Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals salontafel Lloyd Low Table door Serener

  • Functionals salontafel Lloyd Low Table door Serener
  • Functionals salontafel Lloyd Low Table door Serener
  • Functionals salontafel Lloyd Low Table door Serener
  • Functionals salontafel Lloyd Low Table door Serener
  • Functionals salontafel Lloyd Low Table door Serener

996,00

Exclusief btw € 823,14

Materiaal Gepoedercoat staal
Product Nummer 06.05.011.313
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat.

Uitvoering Lloyd Low Table
Deze eenvoudige, industriële Lloyd salontafel vindt zijn oorsprong in het Lloyd Hotel & Cultural Embassy in Amsterdam. Designer Christoph Seyferth ontwierp de Lloyd tafels speciaal voor de kamers van de hotelgasten. De tafels, evenals de Lloyd bank, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en staan bijzonder stabiel. Dankzij het flexibele tafelblad kunnen alle poten stevig op de vloer staan, zelfs als het oppervlak onregelmatig of schuin is. Een praktisch en elegant design voor zowel thuis als op kantoor. De Lloyd salontafel is uitgevoerd in gepoedercoat staal en is beschikbaar in 2 vierkante maten: B60 x D60 en B110 x D110 cm. De salontafel is leverbaar in zes kleuren: lichtblauw, grijsgroen, wit, zwart, donkergrijs en roest.


Lloyd Familie
Combineer deze salontafel met de andere meubelstukken uit de Functionals Lloyd serie; statafel, bank, buitentafel, eettafel etc. Bekijk de hele Lloyd familie hier.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie