Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Magis tafel Déjà-vu (Ellipse) door Naoto Fukasawa

  • Magis tafel Déjà-vu (Ellipse) door Naoto Fukasawa
  • Magis tafel Déjà-vu (Ellipse) door Naoto Fukasawa
  • Magis tafel Déjà-vu (Ellipse) door Naoto Fukasawa
  • Magis tafel Déjà-vu (Ellipse) door Naoto Fukasawa
  • Magis tafel Déjà-vu (Ellipse) door Naoto Fukasawa

883,00

Exclusief btw € 729,75

Materiaal Aluminium, HPL (12 mm) of MDF (22 mm)
Merk Magis
Product Nummer 09.13.179.100
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Naoto Fukasawa ontwierp in 2007 deze tafel voor het Italiaanse merk Magis.  

Door het gebruik van gepolijst aluminium en het strakke ontwerp is duidelijk de hand van de ontwerper Naoto Fukasawa terug te zien. Het materiaal aluminium zorgt niet alleen voor een strak en modern uiterlijk, maar is ook nog eens erg licht. Zo kan je deze design tafel makkelijk verplaatsen.  

Het tafelblad is leverbaar in een HPL blad van 12 mm of in een MDF blad van 22 mm. Deze design tafel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voegt elegantie toe aan ieder interieur.  De Déjà-vu is leverbaar in drie verschillende versies. Naast deze Elipse versie is er ook nog een vierkante tafel en een uitschuifbare tafel beschikbaar. Combineer de Ellipse met één van de bijhorende design spiegels uit de Déjà-vu collectie. 


Uitvoering Déjà-vu Ellipse  
Het onderstel van deze tafel is gemaakt van aluminium. Het tafelblad is leverbaar in een HPL blad van 12 mm of in een MDF blad van 22 mm. Deze tafel is uitsluitend leverbaar in de kleur wit.  

De Déjà-vu Ellipse komt in twee verschillende afmetingen. Je hebt de keuze uit een breedte van 160 cm, een diepte van 98 cm en een hoogte van 74 cm, of een grotere variant met een breedte van 200 cm, een diepte van 120 cm en een hoogte van 74 cm. Kies de gewenste afmetingen en het gewenste tafelblad bij ‘Uitvoering’.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie