Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Magis tafel Officina door Ronan & Erwan Bouroullec

  • Magis tafel Officina door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Magis tafel Officina door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Magis tafel Officina door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Magis tafel Officina door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Magis tafel Officina door Ronan & Erwan Bouroullec

2.872,00

Exclusief btw € 2.373,55

Materiaal Smeedijzer (verzinkt of geschilderd), Staal
Merk Magis
Product Nummer 09.13.212.400
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze design tafel is in 2016 ontworpen door de broers Ronan en Erwan Bouroullec voor het Italiaanse merk Magis.

De Officina collectie is gemaakt van smeedijzer. Smeedijzer is het vormen van ijzer door het te verhitten en te vervormen met een hamer en behoort tot een van de oudste technieken om meubels te maken. Met de Officina collectie blaast het designerduo Bouroullec dit oude fabricageproces nieuw leven in. De collectie, bestaande uit design meubels en accessoires, heeft door het gebruik van smeedijzer een industrieel uiterlijk.        

Deze design tafel komt compleet tot zijn recht in ieder interieur. De Officina kan worden toegepast in de vergaderkamer, in de lobby of combineer de tafel in de eetkamer met een van de andere Officina meubelen. De geometrische vormen en de aflopende rondjes in het onderstel zijn kenmerkend voor de Officina collectie. Elke Officina stoel, tafel, statafel, barkruk, kapstok en spiegel is een uniek product door zijn diverse afwerking. Bekijk de hele Officina familie hier.      

Uitvoering tafel Officina
Deze design tafel heeft een verzinkt of geschilderd smeedijzeren frame. Het tafelblad is gemaakt van staal. De Officina is leverbaar in een antraciet geschilderd of zink grijs onderstel. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. Meer informatie over de stalen en kleuren van deze design tafel is te vinden in de ‘PDF’.  

Deze tafel is 95 cm diep en heeft een hoogte van 74 cm. De Officina tafel is leverbaar in twee verschillende breedtes: 240 cm breed en in 290 cm breed. Maak de keuze bij ‘Uitvoering’.    

Ontdek meer artikelen binnen deze serie