Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Magis stoel Officina Leather door Ronan & Erwan Bouroullec

  • Magis stoel Officina Leather door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Magis stoel Officina Leather door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Magis stoel Officina Leather door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Magis stoel Officina Leather door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Magis stoel Officina Leather door Ronan & Erwan Bouroullec

1.220,00

Exclusief btw € 1.008,26

Materiaal Verzinkt smeedijzer, Polypropyleen, Leder (Cognac) (Premium-grade leather)
Merk Magis
Product Nummer 09.31.143.635
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze design stoel is in 2016 ontworpen door de broers Ronan en Erwan Bouroullec voor het Italiaanse merk Magis.

De Officina collectie is gemaakt van smeedijzer. Smeedijzer is het vormen van ijzer door het te verhitten en te vervormen met een hamer en behoort tot een van de oudste technieken om meubels te maken. Met de Officina collectie blaast het designerduo Bouroullec dit oude fabricageproces nieuw leven in. De collectie, bestaande uit design meubels en accessoires, heeft door het gebruik van smeedijzer een industrieel uiterlijk.        

Deze design stoel komt compleet tot zijn recht in ieder interieur. De Officina Chair Leather kan worden toegepast in de vergaderkamer, in de lobby of combineer de stoel in de eetkamer met een van de andere Officina meubelen. De geometrische vormen en de aflopende rondjes in het onderstel zijn kenmerkend voor de Officina collectie. Elke Officina stoel, tafel, statafel, barkruk, kapstok en spiegel is een uniek product door zijn diverse afwerking.Uitvoering Officina Leather
Deze design stoel heeft een verzinkt smeedijzer frame. De zitschaal en de rugleuning van de Officina stoel zijn gemaakt van polypropyleen omhuld in premium-grade leder. De Officina Leather is leverbaar in een antraciet geschilderd of zink grijs onderstel. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. Meer informatie over de stalen en kleuren van deze design stoel is te vinden in de ‘PDF’.        

Deze stoel heeft een breedte van 58 cm en een diepte van 54 cm. De zithoogte bedraagt 45 cm en de totale hoogte van deze Officina stoel is 80 cm.        

Ontdek meer artikelen binnen deze serie