Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana kast Cover 1118 Module door Peter J. Lassen

  • Montana kast Cover 1118 Module door Peter J. Lassen
  • Montana kast Cover 1118 Module door Peter J. Lassen
  • Montana kast Cover 1118 Module door Peter J. Lassen
  • Montana kast Cover 1118 Module door Peter J. Lassen
  • Montana kast Cover 1118 Module door Peter J. Lassen

736,00

Exclusief btw € 608,26

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Merk Montana
Product Nummer 18.37.002.190
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.

Uitvoering Cover 1118 Module
Deze design wandkast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. Door het klassieke en minimalistische ontwerp is deze design kast een ware eyecatcher. De Cover 1118 Module is leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. De zes Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.

Deze modulaire kast is gemaakt van gelakt MDF en heeft aan de binnenkant één plank. Daarvoor zijn twee deuren bevestigd die gescheiden van elkaar open kunnen. Je kan de Cover 1118 bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint, poten of wielen eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’.

Deze design wandkast heeft een lengte van 69,6 cm, een diepte van 30 cm en een breedte van 69,9 cm.

Modulaire kast
Het modulaire ontwerp van Montana biedt ontelbare combinatiemogelijkheden. Zo kan je deze design kast combineren met meerdere kasten uit de collectie van Montana. Maar ook alleen komt de Cover 1118 Module helemaal tot zijn recht in huis of op kantoor.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie