Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana kast Keep door Peter J. Lassen

  • Montana kast Keep door Peter J. Lassen
  • Montana kast Keep door Peter J. Lassen
  • Montana kast Keep door Peter J. Lassen
  • Montana kast Keep door Peter J. Lassen
  • Montana kast Keep door Peter J. Lassen

2.190,00

Exclusief btw € 1.809,92

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Merk Montana
Product Nummer 18.37.011.6004
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Keep  
Deze design kast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. De Keep heeft vier grote lades en één kleine lade met daarnaast een handig opbergvakje. Door de grote opbergruimte van deze kast heb je nooit meer last van los slingerende objecten in je woonkamer of slaapkamer.

De Keep is leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. De zes Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.  

Deze design kast is gemaakt van gelakt MDF. De Keep heeft een breedte van 69,6 cm en een hoogte van 94,8 cm. De vier grote lades hebben een diepte van 46,8 cm. De kleine lade en het opbergvakje hebben een diepte van 30 cm.

Je kan de Keep bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint, poten of wielen eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’.    

Ontdek meer artikelen binnen deze serie