Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Dim Methode

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Inbouwspots

Inbouwspots

Op een prachtige manier iets in de spotlights zetten. Dat kan met onze prachtige inbouwspots. Ideaal om bijvoorbeeld een gang op een moderne manier te verlichten, bepaalde gedeeltes in je kantoor mooi uit te lichten of je strakke keuken goed licht te geven. Met onze moderne en tijdloze designs kun je alle kanten op. Laat je inspireren door onze fantastische collectie en bekijk welk exemplaar het beste bij de uitstraling van het interieur van je kantoor of huis past.

Design inbouwspots Dat inbouwspots alles behalve saai zijn, laat onze stijlvolle collectie design inbouwspots zien. Een merk als Wever&Ducre weet als geen ander dat spotverlichting geen technische uitstraling hoeft te hebben. Bekijk onze collectie en laat je verrassen door hoe stijlvol inbouwspots kunnen zijn.

Inbouwspots in verschillende kleuren en materialen Onze design inbouwspots vind je in allerlei kleuren en vormen. Van donkere tot aan lichte exemplaren en van strak vormgegeven tot iets speelser. Voor ieder sfeer en uitstraling hebben wij een perfecte inbouwspot. Of het interieur van je kantoor of huis modern of klassiek is, onze design spots kunnen in ieder interieur zorgen voor de perfecte verlichting. Kies snel het exemplaar uit dat perfect in de ruimte past waar deze inbouwspots straks komen te hangen.