Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Soort

Lichtbron

Dim Methode

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Railspots

Railspots, railverlichting van designer merken

Verlichting heeft een ontzettend grote invloed op de ruimte waarin je verblijft. Ook geeft verlichting je de kans op bepaalde zaken meer of juist minder te benadrukken. Waar je licht op schijnt, krijgt vaak automatisch meer aandacht. Daarom wil je zorgvuldig uitkiezen wat je in de spotlights zet. Onze railspots helpen je bij het uitlichten van de zaken die jij wilt benadrukken.

Design railspots Dat railspots superhandig zijn om bepaalde zaken te belichten, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist ook al dat ze ontzettend stijlvol kunnen zijn? Onze collectie design railspots bewijst het! Verlichting is bij ons zoveel meer dan iets technisch, we zien het als kans om extra design toe te voegen aan je interieur zodat je met nog meer plezier in de ruimte verblijft.

Railspots voor ieder ruimte Of je nu op zoek bent naar de perfecte railspots voor in je kantoor, de hal of misschien wel om je keuken mee te verlichten, bij ons vind je altijd het perfecte exemplaar. In lichte en donkere kleuren en in fantastische materialen zoals staal. Ze hebben allemaal in ieder geval gemeen: ze geven fantastisch licht én zijn een aanwinst voor het interieur van de ruimte. Bekijk onze collectie en laar je inspireren door hoe prachtig design railspots kunnen zijn!