Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Van Esch

Van Esch is een Nederlands familiebedrijf dat toonaangevende design producten op het gebied van garderobesystemen en verwante producten. Met de Van Esch collectie in huis of op kantoor maak je meteen een goede indruk op gasten. Ontdek de unieke Van Esch producten en laat je verleiden door deze unieke accessoires.

Van Esch
Van Esch
Van Esch

Van Esch is in 1972 opgezet in Rijswijk. Tegenwoordig is Van Esch gevestigd in Goirle, nabij Tilburg. Van Esch is een designer merk dat zich focust op 3 pijlers: ontvangen, presenteren en opbergen. Naast de unieke Van Esch kapstokken, produceert dit unieke merk ook garderobekasten, vitrinekasten en spiegels.


Achter Van Esch staan ontwerpers zoals Michiel van der Kley en Dirk Ploos van Amstel. Dirk Ploos van Amstel gaat als vaste ontwerper bij Van Esch uit van de gebruiker en de functie die een product moet vervullen. Dat zie je terug aan de strakke, basic vormgeving van de door hem ontworpen Van Esch kapstok Wheels. Daarnaast werkt Van Esch nauw samen met Design DUMoffice, die de Van Esch kapstok Slide hebben ontworpen.


Één favoriet van Designlinq is de Van Esch Butler kapstok. Dit kledingrek, ontworpen door Frans de La Haye, trekt veel bekijks in de hal, zoals de strak vormgegeven Van Esch Butler, dit kledingrek trekt veel bekijks in de hal, maar natuurlijk je kan dit Van Esch kledingrek ook voor jezelf houden op de slaapkamer.


Ontdek alle Van Esch kapstokken in ons assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek product van Van Esch of heb je vragen over één van de producten in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice.