Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals buitentafel T-Table Outdoor door Serener

  • Functionals buitentafel T-Table Outdoor door Serener
  • Functionals buitentafel T-Table Outdoor door Serener
  • Functionals buitentafel T-Table Outdoor door Serener
  • Functionals buitentafel T-Table Outdoor door Serener
  • Functionals buitentafel T-Table Outdoor door Serener

695,00

Exclusief btw € 574,38

Materiaal Gepoedercoat Magnelis®, Aluminium
Product Nummer 06.13.035.313
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat. De producten van Functionals worden uitgevoerd in metaal, hout, leer en stof. Het zijn producten met een architectonische, industriële en grafische uitstraling. Het design valt op door zijn unieke details.

Uitvoering T-Table Outdoor
Deze stevige, kleine tafel is de perfecte buitentafel voor een bistro of appartement. De slanke, T-vormige poten maken de tafel geschikt voor zowel twee personen als voor een gezellige groep met vier stoelen. Is de vloer niet waterpas? Geen probleem. Dankzij het flexibele tafelblad kunnen alle poten stevig op de vloer staan, zelfs als het oppervlak onregelmatig of schuin is. Een praktisch en elegant design dat overal op zijn plek is.

De T-Table buitentafel is uitgevoerd in gepoedercoat staal en heeft een breedte en diepte van 70 centimeter met een hoogte van 73 centimeter. De buitentafel is leverbaar in vier kleuren: zwart, wit, donkergrijs en grijsgroen. Naast de Outdoor versie is de T-Table ook leverbaar in een Indoor versie, bekijk deze hier.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie