Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Dim Methode

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Booglamp

Staande booglampen van authentieke designers

Elegante booglampen voor in je kantoorruimte, de bedrijfskantine of wie weet wel voor in je zithoek in de woonkamer. Een mooie booglamp kan op zoveel plekken in een interieur staan, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos te noemen. Een booglamp zorgt naast voor verlichting ook voor een design object in de ruimte, zodat de ruimte nog mooier wordt en het er nog fijner in verblijven is.

Ruime collectie booglampen Een booglamp heeft uiteraard een bepaalde vorm; een boog. Maar ook binnen booglampen heb je zoveel variatie: in grootte, in materiaal, kleur en toch ook nog in vorm. Met onze ruimte collectie booglampen zijn we er zeker van dat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat perfect voldoet aan jouw wensen en goed past bij de uitstraling van de ruimte.

Design booglampen Wat zijn het toch een kunstenaars, de ontwerpers bij de A-merken Vibia, Luceplan en Lumina. Ze hebben geweldige booglampen ontworpen die iedere ruimte meteen een touch of design geven. Lampen die ook als ze uit staan fantastisch zijn om naar te kijken, maar die uiteraard ook fantastisch licht geven. Zodat je er met veel plezier bij in de buurt gaat zitten. Verwonder je over hoe stijlvol booglampen zijn en bekijk snel onze collectie!