Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Dim Methode

Vorm

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Schemerlamp

Unieke schemerlampen

Op je bureautafel, in een vergaderzaal of in je woonkamer. Een schemerlamp kun je op zoveel plekken neerzetten. Onze schemerlampen zijn stuk voor stuk prachtige design artikelen die je als designliefhebber met een gerust hart neerzet. Ze zijn mooi om naar te kijken en geven mooi licht, voegen sfeer toe aan de ruimte en zorgen er zo voor dat je met nog meer plezier in de ruimte verblijft.

Design schemerlampen Geef de designers van merken als Vibia, Luceplan en Lumina de opdracht om schemerlampen te ontwerpen en ze komen terug met een prachtig staaltje vakmanschap. Mooie, stijlvolle ontwerpen die ook nog een handig in gebruik zijn. Ze maken het verlichten van een ruimte een designbeleving en zorgen ervoor dat je de volgende keer met zoveel meer plezier een lamp aanzet.

Ruime collectie schemerlampen Onze collectie schemerlampen is er een met lampen in verschillende vormen, maten en kleuren. Voor de meer klassiekere uitstraling of juist een moderne. Voor zakelijk of privé. Bij ons vind je het allemaal. Daarom zijn we er dan ook van overtuigd dat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat perfect past in je kantoorruimte of in je woning. Bekijk snel onze collectie en kies je favoriet uit.