Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal tafelblad

Vorm

Materiaal onderstel

Materiaal

Breedte

Uitvoering

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Bistrotafels

Stijlvolle bistrotafels

Een ideale tafel om een mooi object als een lamp of plant op te zetten. Of juist om af en toe aan te vergaderen in een wat informelere setting of om aan te eten. Onze design bistrotafels zijn er perfect voor! Ze zijn prettig om aan te zitten, ideaal om iets op te zetten en ook nog een lust voor het oog. Die combinatie van functionaliteit gecombineerd met design is waar wij bij Designlinq ontzettend blij van worden. We hopen jij ook!

Design bistrotafels  
Je hoeft de bistrotafels niet zelf te ontwerpen. Dat hebben de briljante designers van merken als Artek, Pedrali, Magis en Vondom al voor je gedaan. En wat zijn ze er goed in! Niet alleen in ontwerpen trouwens, ook qua materiaalkeuze en afwerking behoren ze tot de absolute wereldtop. Zo weet jij zeker dat je een fijne bistrotafel bestelt.  

Bistrotafels voor iedere gelegenheid
Waar je de design bistrotafel ook voor gebruikt, bij ons vind je altijd wel een exemplaar dat perfect aan je wensen voldoet. We hebben namelijk zo’n uitgebreide collectie met tafels, gemaakt van verschillende maten, in verschillende kleuren en met diverse designs en uitstralingen. Zo zit er altijd wel een tussen die perfect past bij de ruimte waarin hij komt te staan. Bekijk dan ook snel onze collectie en kies de bistrotafel uit die perfect past bij wat jij uit wilt stralen!