Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Vorm

Breedte

Uitvoering

Soort

Hoogte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

Bijzettafels

Design bijzettafels

Ben je op zoek naar een tafel waar je tijdelijk iets op neerzet of waar je een prachtige lamp of plant op plaatst? Waar je de bijzettafel ook voor gebruikt, wij hebben altijd wel een exemplaar in onze collectie waar je blij van wordt. Of het nu gaat om een design bijzettafel voor in de ontvangstruimte bij je op kantoor, voor in je werkruimte of bij je thuis. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres als je op zoek bent naar een bijzettafel die handig is en een lust is voor het oog.  

Design bijzettafels
Onze bijzettafels zijn zoveel meer dan een handige tafel waar je even iets neerzet. Het zijn design objecten waar je met net zo veel plezier alleen al naar kijkt. A-merken als Moooi, Magis, Artek, Vitra en Pedrali staan centraal in onze collectie. Ze hebben prachtige design tafels ontworpen, die gemaakt worden van de beste materialen en ook nog eens perfect afgewerkt zijn. Zo haal je altijd een geweldig exemplaar in huis!

Ruime keuze bijzettafels
Naar wat voor bijzettafel je ook op zoek bent, bij ons kun je als designliefhebber je lol op. Een ruime keuze aan materialen, vormen en kleuren vind je terug in onze collectie. Zo zit er altijd wel een design bijzettafel tussen die perfect past in je kantoor of woning. Bekijk snel onze collectie en kies je favoriet uit!