Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort bijzettafel Terp Tafel Hoog - Gelakt door Mike & Maaike

  • Artifort bijzettafel Terp Tafel Hoog - Gelakt door Mike & Maaike
  • Artifort bijzettafel Terp Tafel Hoog - Gelakt door Mike & Maaike
  • Artifort bijzettafel Terp Tafel Hoog - Gelakt door Mike & Maaike
  • Artifort bijzettafel Terp Tafel Hoog - Gelakt door Mike & Maaike
  • Artifort bijzettafel Terp Tafel Hoog - Gelakt door Mike & Maaike

701,00

Exclusief btw € 579,34

Materiaal Gelakt MDF (18mm), Staal, Vormschuim, Bekleding Textiel (Rekcategorie 1,2,3,4) (Meer kleuropties: Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.05.167.2054
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze Artifort tafel is ontworpen door het ontwerpersduo Mike & Maaike. De Terp werd in 2018 gepresenteerd op de meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan.    

Breng kleur en een vrolijke sfeer in je huis of kantoor met deze design tafel. De Terp heeft een zacht oppervlak en drie verticale stiknaden die ervoor zorgen dat de bolling in het ontwerp prachtig zichtbaar is. Het tafelblad zorgt voor een chique randje. 

Deze design tafel maakt onderdeel uit van de Terp familie. Deze bijzettafel met een gelakt tafelblad is ook leverbaar in een lagere variant. Verder bestaat de familie ook nog uit een hoge en een lage bijzettafel met een eikentafelblad en een poef. De Friese terpen vormden een inspiratiebron voor het Nederlandse ontwerpersduo. Creëer een subtiel landschap van gestoffeerde tafels en poefen door meerdere uitvoeringen met elkaar te combineren.   


Uitvoering bijzettafel Terp hoog met gelakt tafelblad 
Deze design bijzettafel is gemaakt van staal en vormschuim dat is bekleed met textiel. Het tafelblad is gemaakt van 18 mm gelakt MDF.     

De Terp is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design tafel is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 1, 2, 3, en 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDFMeer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment.    

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Deze Artifort tafel heeft een hoogte van 48 cm en is leverbaar in drie verschillende diameters. Selecteer de gewenste variant bij 'Uitvoering'. 

De Small versie heeft een diameter van 63 cm , de Medium variant heeft een diameter van 70 cm. De Large heeft de groottse diameter met 100 cm. 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie