Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Artifort poef Terp door Mike & Maaike

  • Artifort poef Terp door Mike & Maaike
  • Artifort poef Terp door Mike & Maaike
  • Artifort poef Terp door Mike & Maaike
  • Artifort poef Terp door Mike & Maaike
  • Artifort poef Terp door Mike & Maaike

393,00

Exclusief btw € 324,79

Materiaal Staal, Multiplex 15mm, Vormschuim, Bekleding Textiel (Rekcategorie 1,2,3,4) (Meer kleuropties: Zie PDF)
Merk Artifort
Product Nummer 37.19.176.6140
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze Artifort poef is ontworpen door het ontwerpersduo Mike & Maaike. De Terp werd in 2018 gepresenteerd op de meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan.    

Breng kleur en een vrolijke sfeer in je huis of kantoor met deze design poef. De Terp heeft een zacht oppervlak en drie verticale stiknaden die ervoor zorgen dat de bolling in het ontwerp prachtig zichtbaar is.    

Deze design hocker maakt onderdeel uit van de Terp familie. De collectie bestaat verder nog uit twee lage en twee hoge tafels met een gelakt- of een eiken tafelblad. De Friese terpen vormden een inspiratiebron voor het Nederlandse ontwerpersduo. Creëer een subtiel landschap van gestoffeerde tafels en poefen door meerdere uitvoeringen met elkaar te combineren.  

Uitvoering poef Terp  
Deze design poef is gemaakt van staal, 15 millimeter multiplex en vormschuim dat is bekleed met textiel.    

De Terp is leverbaar in een breed scala aan kleuren en stoffen. Deze design poef is leverbaar in verschillende stofgroepen met rekcategorie 1, 2, 3, en 4. Kies de gewenste stofgroep bij ‘Kleur’ en bekijk de PDFMeer informatie / Stalen’ hieronder voor het uitgebreide kleur assortiment.    

Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Deze Artifort hocker is standaard leverbaar met vloerdoppen en de hoogste versie is ook verkrijgbaar met vilt. De Terp komt in twee verschillende afmetingen. Selecteer de gewenste variant bij ‘Uitvoering’.    

De lage variant heeft een diameter van 62 cm en een hoogte van 30 cm. De hogere versie heeft een diameter van 52 cm en een hoogte van 46 cm.    

Ontdek meer artikelen binnen deze serie