Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Vorm

Materiaal onderstel

Breedte

Soort

Materiaal tafelblad

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Klaptafels

Inklapbare tafels

Soms heb je nu eenmaal een extra tafel nodig. Vooral als je niet heel veel ruimte hebt in je kantoor of woning, is een klaptafel erg handig. Deze klap je uit op het moment dat je hem nodig hebt en berg je op een makkelijke manier weer op als je hem even niet gebruikt. In een handomdraai een extra tafel toevoegen, dat is nog eens handig!  

Design klaptafels
Design klaptafels laten perfect zien waar wij bij Designlinq ontzettend blij van worden: design gecombineerd met functionaliteit. Onze klaptafels zijn de echte krenten uit de pap. Zo mooi om alleen al naar te kijken. Denk aan tafels van Magis en Vondom en wij gaan er meteen al van glunderen. Design gecombineerd met prachtige materialen, een perfecte afwerking en functionaliteit. Deze merken staan er bekend om en hebben ons nog nooit teleurgesteld!

Ruimte collectie klaptafels
Uiteraard vraagt iedere ruimte en sfeer weer om een ander soort design klaptafel. Daarom hebben wij in onze collectie allerlei klaptafels opgenomen van verschillende formaten, materialen en in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een exemplaar tussen dat perfect aan jouw wensen voldoet en goed past in de ruimte waar je hem het meest gaat gebruiken. Bekijk dus snel onze collectie en kies je favoriet uit!