Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Vorm

Materiaal

Uitvoering

Hoogte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Salontafels

Designer salontafels

In een kantoor of huis vind je er meerdere: tafels. Tafels om aan te werken, bijzettafels of eettafels. In dit rijtje mogen de design salontafels natuurlijk ook niet ontbreken. Geweldig voor in de ontvangstruimte op je kantoor of voor in je woonkamer. Waar je de tafel ook neerzet, je bent ervan verzekerd dat je design toevoegt aan de ruimte met onze geweldige exemplaren!

Design salontafels van A-merken
Artek, Vitra en Functionals. Het zijn maar enkele van de A-merken waarvan wij salontafels in onze collectie hebben opgenomen. Wat zijn het een prachtige design tafels! De ontwerpers hebben duidelijk hun best gedaan en wat zijn ze goed in het maken van een geweldig ontwerp dat in geen enkele ruimte misstaat. Als design liefhebber kun je ieder exemplaar met een gerust hart neerzetten.

Ruime collectie salontafels
Over smaak valt niet te twisten, maar omdat wij een grote verscheidenheid aan salontafels aanbieden, weten we zeker dat er altijd wel een tafel zit die perfect aan jouw wensen voldoet. Ben je op zoek naar een design salontafel van glas, hout of staal? Een met een moderne look of juist een tijdloze? Bij ons vind je het allemaal. Bekijk dus snel onze collectie en kies je favoriet uit.