Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Vorm

Materiaal onderstel

Materiaal

Breedte

Uitvoering

Soort

Materiaal tafelblad

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

Hoge tafels

Hoge tafels

Waar hoge tafels voorheen geassocieerd werden met borrels en feesten, zien we dat ze nu ook steeds vaker worden ingezet op kantoren om staand aan te vergaderen. Onze hoge tafels  zijn juist ook voor dit laatste uitermate geschikt. Het zijn prachtige design objecten waar je met veel plezier aan gaat staan als je vergadert.  

Design hoge tafels voor kantoorruimte
Bij Designlinq worden we blij van prachtig design gecombineerd met functionaliteit. Onze collectie design hoge tafels  is daar een perfect voorbeeld van. Het zijn fantastische design eyecatchers die ontzettend handig zijn bij het staand vergaderen of bij het borrelen. Onze collectie omvat statafels van merken als Magis, Vitra, Pedrali, Funtionals en Resident. Geweldige A-merken die garant staan voor een mooi design, goede kwaliteit materialen en een perfecte afwerking. Zo weet je zeker dat je een geweldige hoge tafel bestelt!

Ruimte keuze hoge tafels  
Onze collectie kenmerkt zich ook door de ruime keuze aan design hoge tafels . Qua materiaal, kleurkeuze, design en uitstraling kun je bij ons vele kanten op. Zo weten we zeker dat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat perfect past in jouw kantoorruimte en de sfeer die je wilt uitstralen. Bekijk dan ook snel onze collectie en laat je inspireren door hoe mooi hoge tafels  kunnen zijn!