Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Magis tafel Table_One Bistrot Outdoor door Konstantin Grcic

  • Magis tafel Table_One Bistrot Outdoor door Konstantin Grcic
  • Magis tafel Table_One Bistrot Outdoor door Konstantin Grcic
  • Magis tafel Table_One Bistrot Outdoor door Konstantin Grcic
  • Magis tafel Table_One Bistrot Outdoor door Konstantin Grcic
  • Magis tafel Table_One Bistrot Outdoor door Konstantin Grcic

676,00

Exclusief btw € 558,68

Materiaal Beton, Aluminium, HPL (12mm)
Merk Magis
Product Nummer 09.06.205.400
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

In 2006 ontwierp Konstantin Grcic deze design tafel voor het Italiaanse merk Magis.    

Door de verschillende grote van de rondingen is dit ontwerp een echte eyecatcher. Konstantin Grcic wou graag met gegoten aluminium werken, en na vele prototypes werd dit uiteindelijk werkelijkheid. De betonnen voet zorgt voor stabiliteit en een unieke afwerking. Het tafelblad van HPL creëert een elegante uitstraling. Deze design tafel is in elke ruimte toepasbaar, in je eetkamer, in een kantine of juist in je tuin of op het terras.    

Dit ontwerp maakt onderdeel uit van de One collectie van Magis. De betonnen voet is ook terug te vinden in de andere tafels uit de One collectie. Ben je juist fan van geometrische vormen? Dan kun je een kijkje nemen naar de stoelen en barkrukken uit de One familie. Het maakt niet uit wat voor meubelstuk je kiest, met de One serie van Magis zul je ongetwijfeld de aandacht van je bezoeker pakken.  

Met de betonnen voet ben je ervan verzekerd dat deze tafel stabiel is. Deze tafel is niet alleen een plaatje om naar te kijken, maar is ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit gemaakt en bestendig tegen alle weersomstandigheden.    

Uitvoering Table One Bistrot Outdoor    
Het frame van deze design tafel is gemaakt van aluminium. Beton is het gebruikte materiaal voor de voet. Het tafelblad is gemaakt van 12 mm HPL. Deze tafel is geschikt voor buiten gebruik.  

De Table One Bistrot Outdoor is uitsluitend leverbaar in de kleur zwart. Deze design tafel is verkrijgbaar in een vierkante en een ronde versie. De vierkante versie heeft een breedte en een diepte van 79 cm met een hoogte van 72 cm. De ronde versie heeft een diameter van 79 cm en een hoogte van 72 cm. Kies de gewenste versie bij ‘Uitvoering’.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie