Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Magis barkruk Stool_One gepolijst door Konstantin Grcic

  • Magis barkruk Stool_One gepolijst door Konstantin Grcic
  • Magis barkruk Stool_One gepolijst door Konstantin Grcic
  • Magis barkruk Stool_One gepolijst door Konstantin Grcic
  • Magis barkruk Stool_One gepolijst door Konstantin Grcic
  • Magis barkruk Stool_One gepolijst door Konstantin Grcic

417,00

Exclusief btw € 344,63

Materiaal Gepolijst aluminium, Titanium
Merk Magis
Product Nummer 09.31.153.632
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Deze design barkruk, ontworpen in 2006 door Konstantin Grcic, is een echte designklassieker uit het assortiment van Magis.    

Door de geometrische vormen is dit ontwerp een echte eyecatcher. De platte vlakken die verbonden worden door de hoeken en zo een driedimensionale vorm creëren doet je denken aan een voetbal. Konstantin Grcic wou graag met gegoten aluminium werken, en na vele prototypes werd dit uiteindelijk werkelijkheid. Eén van de grote voordelen van aluminium is dat dit materiaal heel licht is. Hierdoor weegt deze barkruk bijna niks. Dat is fijn, want deze designtopper is ook nog een stapelbaar. Zo hoef je geen zware barkruk op te tillen. Deze design barkruk is in elke ruimte toepasbaar, in je eetkamer, in een kantine of juist in je tuin of op het terras.    

Dit ontwerp maakt onderdeel uit van de One collectie van Magis. De geometrische vormen van de Stool One komen ook terug in de in de andere One barkruk en stoelen. Ben je juist fan van een betonnen voet? Dan kun je een kijkje nemen naar de tafels uit de One collectie. Het maakt niet uit wat voor meubelstuk je kiest, met de One serie van Magis zul je ongetwijfeld de aandacht van je bezoeker pakken.    

De zitting en het onderstel van de Stool One zijn gemaakt van gepolijst aluminium. Deze design barkruk is verkrijgbaar in de kleur aluminium en wordt per twee geleverd. Deze stoel is niet alleen een plaatje om naar te kijken, maar is ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit.    

Uitvoering Stool One Gepolijst  
De zitting van deze barkruk is gemaakt van gefluoreerd titanium. Voor het onderstel van de Stool One is gebruik gemaakt van gepolijst aluminium. Deze design barkruk is stapelbaar tot maximaal vier stuks en wordt per twee geleverd.  De Stool One Gepolijst  is uitsluitend leverbaar in aluminium. 

De Stool One Gepolijst is leverbaar in een lage en hoge versie. De lage versie heeft een breedte van 53,5 cm en een diepte van 46. De zithoogte bedraagt 67 cm met een totale hoogte van 74 cm. De hoge versie heeft ook een breedte van 54,5 cm en een diepte van 67 cm, maar heeft een zithoogte van 77 cm en een totale hoogte van 84 cm. Kies de gewenste versie bij 'Uitvoering.' 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie