Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Soort

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Modulaire kasten

Modulaire kasten: stijlvol in elk kantoor

Eén module, twee modules, drie modules. Zo kunnen we nog wel even doortellen. Het fijne aan onze modulaire kasten is dat je zelf kunt bepalen hoeveel kastruimte je nodig hebt en daar je kast aan aanpassen. Zo zet je een modulaire kast in je kantoorruimte of woning die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Je spullen opruimen was nog nooit zo stijlvol en leuk!  

Functionele en stijlvolle modulaire kasten
Hier worden we bij Designlinq zo blij van: functionaliteit gecombineerd met prachtig design. Onze design modulaire kasten zijn een fantastisch voorbeeld hiervan. Ze zijn ideaal om spullen in neer te zetten, zelf aan te passen aan je behoefte qua grootte én een lust voor het oog.  

Design modulaire kasten
Wij hebben alleen de allermooiste en meest stijlvolle modulaire kasten voor je geselecteerd. Zodat jij er zeker van kunt zijn dat je een prachtexemplaar in huis haalt dat echt design toevoegt aan je interieur. Merken als Functionals weten als geen ander hoe je een design modulaire kast perfect ontwerpt, vervaardigt van het beste materiaal en ook nog een perfect afwerkt. Zo haal jij een echte topkast in huis!