Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Soort

Materiaal

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Boekenkasten

Design boekenkasten

Het mag eigenlijk in geen enkele kantoorruimte of huis ontbreken: een boekenkast. Een perfecte plek voor al je favoriete literaire werken of vakliteratuur. Ben je op zoek naar een prachtige design boekenkast voor in je werkruimte? Of juist naar een voor in je woonkamer? Bij ons kun je als designliefhebber altijd wel een exemplaar vinden dat perfect past in de ruimte waarvoor je de kast zoekt.  

Prachtige design boekenkasten
Wat een prachtige boekenkasten hebben de designers van merken als Moooi en Vitra ontworpen. Ze zijn origineel of juist prachtig tijdloos. Ondanks dat ze qua uitstraling veel van elkaar verschillen, hebben ze altijd gemeen dat ze de perfecte combinatie tonen van design gecombineerd met functionaliteit. Oftewel, design kasten waarin je met veel plezier je boeken neerzet en die fantastisch zijn om alleen al naar te kijken.

Ruimte collectie boekenkasten
Onze collectie boekenkasten is een hele diverse. Van open kasten tot aan kasten met deuren, van bonte kleuren tot aan de meer ingetogen, gemaakt van hout of met stalen details. Je vindt het in onze collectie allemaal. Zo zijn wij ervan overtuigd dat je altijd wel een exemplaar vindt waar je echt blij van wordt. Bekijk snel onze collectie en kies je favoriet uit.