Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Soort

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Dressoirs

Design dressoirs

In een goed ingerichte ruimte vind je ook genoeg bergruimte, waar je spullen op een prettige manier kunt opbergen. Onze design dressoirs zijn hier uitermate geschikt voor. Ze zijn de perfecte plek om je spullen in op te ruimen, ideaal om iets op te zetten en een feestje om naar te kijken. Spullen opruimen was nog nooit zo leuk!

Design dressoirs voor iedere stijl
Wat een diverse stijlen dressoirs vind je in onze collectie! De designers van merken als Moooi en Vitra hebben hun best gedaan om voor jou de perfecte dressoir te ontwerpen. En dat is ze ontzettend goed gelukt. Van design dressoirs in bonte kleuren tot juist wat rustigere tinten, van houten exemplaren tot kasten gemaakt van aluminium, bij ons vind je het allemaal. Juist doordat ze zo divers zijn, zijn we ervan overtuigd dat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat perfect voldoet aan jouw wensen.

Complete sets kasten
Wat onze collectie extra speciaal maakt, is dat je ook meerdere kasten uit dezelfde serie kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een boekenkast en dressoir in dezelfde stijl. Zo vormen je kasten een prachtig geheel en voeg je nog meer design toe in je interieur. Bekijk snel onze collectie en kies je favoriet uit.