Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana kast Octave 1 TV & Sound door Peter J. Lassen

  • Montana kast Octave 1 TV & Sound door Peter J. Lassen
  • Montana kast Octave 1 TV & Sound door Peter J. Lassen
  • Montana kast Octave 1 TV & Sound door Peter J. Lassen
  • Montana kast Octave 1 TV & Sound door Peter J. Lassen
  • Montana kast Octave 1 TV & Sound door Peter J. Lassen

1.867,00

Exclusief btw € 1.542,98

Materiaal Gelakt MDF (12 mm), Gelakt staal (Intrekbare deur)
Merk Montana
Product Nummer 18.07.178.190
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Octave 1 TV & Sound  
Deze design kast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. Design gecombineerd met functionaliteit, dat is de Octave 1. Het middelste, inschuifbare deurtje krijgt niet alleen een speels uiterlijk door zijn geperforeerde deur, maart ventileert ook nog eens goed. Dit is vooral handig wanneer er meerdere elektrische apparaten bij elkaar staan. Al je afstandsbedieningen en DVD’s kan je verstoppen achter de deurtjes aan de buitenkanten.  

Het vak in het midden wordt achter het deurtje door tweeën gedeeld met een plankje. Aan de achterwand zit een kabelgat. Je kan de Octave 1 TV & Sound bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint, poten of wielen eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’. Deze design kast is ook leverbaar in een langere versie: de Octave 2 TV & Sound.  

De Octave 1 TV & Sound is leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. De zes Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.

Deze design kast heeft een breedte van 116,4 cm en een diepte van 38 cm en een hoogte van 48 cm.   

Ontdek meer artikelen binnen deze serie