Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Soort

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Wandkasten

Design wandkasten

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie heeft de mooiste wandkast van het land? Juist de merken waarvan wij vinden die de allermooiste exemplaren hebben, hebben we voor jou geselecteerd en opgenomen in onze collectie. Zodat jij straks ook kunt genieten van een prachtige design wandkast in jouw werkruimte of huis. Om spullen in op te ruimen en om naar te kijken, want onze kasten zijn stijlvolle objecten die design toevoegen aan je interieur.

Design wandkasten van de mooiste merken
Moooi en Vitra, het zijn maar enkele van de merken waarvan je de design wandkasten bij ons kunt bestellen. Wat zijn het prachtige en originele ontwerpen! Uiteraard zijn ze gemaakt van de allerbeste materialen en perfect afgewerkt. Volledig van hout of van aluminium of met stalen details. De keuze aan materialen en kleuren is groot. Bekijk dus onze collectie en laat je inspireren. Eén ding is zeker: je wand ziet er met deze wandkasten nooit meer hetzelfde uit.

Maak je design kasten collectie compleet
Wat zo ontzettend leuk is aan onze collectie kasten, is dat er verschillende sets zijn die je met elkaar kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan een wandkast en dressoir uit dezelfde serie. Zo zorg je voor een perfect op elkaar afgestemd interieur waar je iedere dag weer met veel plezier in verblijft.