Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Soort

Materiaal

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Archiefkasten

Archiefkasten voor elk stijlvol kantoor

Fijn werken begint met een kantooromgeving die goed is ingericht. Waar je je spullen op een handige manier kunt opbergen en weer makkelijk kunt terugvinden. Onze archiefkasten zijn hier perfect voor! Ruim voortaan je spullen extra stijlvol op en zorg ervoor dat je met nog meer plezier aan het werk gaat.  

Design archiefkasten
Natuurlijk hebben we alleen de allermooiste design archiefkasten voor je geselecteerd. We heten natuurlijk niet voor niets Designlinq. Design zit in ons DNA en daarom hebben we alleen archiefkasten in onze collectie opgenomen die de perfecte combinatie zijn tussen functionaliteit en design. Zodat ze prettig zijn om te gebruiken én er fantastisch uitzien. Zo wordt je spullen opbergen de volgende keer wel heel leuk!

Ruime collectie archiefkasten
Artek, Moooi en Vitra. Het zijn enkele van de merken waarvan wij design archiefkasten in onze collectie hebben opgenomen. Wat zijn ze mooi en handig! Of je nu op zoek bent naar een archiefkast in een rustige kleur of juist een bontere, een met een tijdloos design of juist een moderne look, bij ons vind je het allemaal. Zodat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat perfect aan jouw wensen voldoet. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren door hoe prachtig archiefkasten kunnen zijn!