Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana kast Free Shelving System 5420 door Jakob Wagner

  • Montana kast Free Shelving System 5420 door Jakob Wagner
  • Montana kast Free Shelving System 5420 door Jakob Wagner
  • Montana kast Free Shelving System 5420 door Jakob Wagner
  • Montana kast Free Shelving System 5420 door Jakob Wagner
  • Montana kast Free Shelving System 5420 door Jakob Wagner

1.966,00

Exclusief btw € 1.624,79

Materiaal Gelakt MDF, Gepoedercoat Metaal, Optioneel Paneel: Textiel (Remix 2 van Kvadrat)
Merk Montana
Product Nummer 18.07.206.400
Levering 10-15 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze unieke designkast Free Shelving System van het Deense merk Montana is in 2018 ontworpen door Jakob Wagner. De slogan van Montana: ‘Get ready to free your personality’, is letterlijk terug te zien bij de stellingkast Free. Je kunt je helemaal uitleven en je ontwerptalenten los laten met Free. 

Door de keuze uit twaalf verschillende kastelementen in vier verschillende kleuren en optionele stoffen panelen zijn er oneindig veel mogelijkheden om de kast eigen te maken. De Montana Free kun je opbouwen en inrichten zoals jij voor ogen hebt. 

De naam van deze stellingkast zegt het al: Free. Deze design kast heeft geen muur of wand nodig om tegen aan te leunen, maar staat stevig op zichzelf. Hierdoor kun je de Montana Free Shelving System vrij in de ruimte zetten en gebruiken als ruimteverdeler of scheidingswand. Montana Free wordt plat verpakt en is in elkaar te zetten zonder het gebruik van gereedschap. Mede hierdoor is de Free eenvoudig in en uit elkaar te halen en kun je de modulaire kast gemakkelijk anders neer te zetten of de kast uitbreiden. Stapel verschillende kastelementen op elkaar of verander de look door gekleurde stoffen panelen toe te voegen.

Deze design kast maakt deel uit van de uitgebreide Free collectie. De kasten variëren in grootte en functie. Het kleinste ontwerp bestaat uit een kast van twee planken die als dressoir of tv-meubel kan worden gebruikt tot aan het grootste ontwerp van zes planken hoog die ook als ruimteverdeler gebruikt kan worden. Bekijk de gehele collectie hier.

Uitvoering Montana Free 5420

De Montana Free 5420 kast is 203,4 cm breed en 38 cm diep.  De hoogte loopt van 75,8 cm op naar 144 cm tot een totale hoogte van 178,1 centimeter. De stellingkast is gemaakt van gelakt MDF en gepoedercoat metalen buizen. Je kunt kiezen uit 7 kleuren: Beetroot, Fjord, New White, Zwart, Masala, Black Jade of Iris. Je kunt de kast uitbreiden met stoffen panelen in textiel Remix 2 van Kvadrat. Deze panelen kun je aan de voor- of achterkant van ieder element plaatsen. Deze stoffen panelen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en kun je hier bekijken of selecteren bij ‘Uitvoering’.


Ontdek meer artikelen binnen deze serie