Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Interieur op maat gemaakt door Femke Haanappel

Interieur op maat gemaakt door Femke Haanappel

Neem een kijkje in het werk van deze interieurprofessional en kom meer te weten over de voordelen als lid van het Designlinq Platform.

 

Femke Haanappel is eigenaresse van het bedrijf Nya Interieurontwerp. Ze is een positief ingestelde vrouw die goed weet wat ze doet. Met haar kennis en creativiteit verrast ze je steeds weer met de mooiste interieurs. Sinds begin 2018 is ze bij het Designlinq Platform aangesloten.

Interieur op maat gemaakt door Femke Haanappel
Interieur op maat gemaakt door Femke Haanappel

Femke wilde altijd al binnenhuisarchitect worden, wat ook niet zo gek is met een vader als bouwkundig tekenaar. Toch is ze eerst de Pabo gaan doen en heeft ze jarenlang met veel plezier met kinderen gewerkt. Uiteindelijk begon het toch te kriebelen om het interieur vak in te gaan en besloot ze haar droom achterna te gaan.

In 2011 startte Femke haar opleiding en een paar jaar later begon ze haar eigen bedrijf. Haar docent zag veel potentie in haar en verwees haar door naar haar eerste grote opdrachtgever. Dit bleek een goeie en snelle start te zijn en al snel kreeg ze meer opdrachten voor haar bedrijf. Inmiddels is Nya Interieurontwerp actief voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Interieur op maat gemaakt door Femke Haanappel
Interieur op maat gemaakt door Femke Haanappel

Werkwijze

Femke heeft een positieve uitstraling en staat zo ook in het leven. Ze noemt zichzelf dan ook niet per se een ondernemer in hart en nieren, maar wel een echte mensenmens. En dat is waar het bij haar om draait. Ze doet er alles aan om haar klanten een fijn gevoel te bezorgen en zo samen tot een prachtig eindresultaat komen. “Ik ben echt een luisterend oor voor de klant, samen ontwerpen we naar waar jij naar zoekt. Ik heb een duidelijk voorkeur voor Scandinavische invloeden, flinke dosis gevoel voor kleur, materiaal en vormgeving en met mijn objectieve blik, geef ik een nieuwe kijk op het interieur.

Bij Nya Interieurontwerp moet het interieur een weerspiegeling van de klant worden. Zo creëren we een mooi, creatief en verassend resultaat op een deskundige manier.

Juist door de uitgebreide collectie van Designlinq die ze kan gebruiken als one-stop-shop, noemt Femke het Designlinq Platform een aanvulling voor haar werk. 

Interieur op maat gemaakt door Femke Haanappel
Interieur op maat gemaakt door Femke Haanappel

Toekomst

2021 Wordt een jaar waarin alles nog meer digitaal gaat. “Dit is soms lastig, maar het digitale contact gaat eigenlijk best goed. Ik kijk wel echt heel erg uit naar de tijd dat we weer meer events hebben van onder andere Designlinq.” Zo is Femke, als deelnemer van het Designlinq Platform, eerder meegegaan naar de Vitra Campus in Duitsland, heeft ze deelgenomen aan de Light Academy en de Workshop Akoestiek georganiseerd door het Designlinq Platform.

Mijn droomopdracht voor 2021 is om een turn-key opdracht te krijgen voor een mooie horeca gelegenheid of hotel. Ik hoop in de toekomst ook meer totaalopdrachten te mogen doen, dat lijkt me echt super leuk!"

Ook hierin kan het Designlinq Platform van toegevoegde waarde zijn. Zorgen voor een totale levering en eindverzorging aan de eindklant. 


Spreekt ons concept met deelname aan het Designlinq Platform je aan? Lees hier meer over het Designlinq Platform of maak direct een account aan en meld je aan!Fotografie: Nya Interieurontwerp

Interview: Floortje Krug
Publicatie: 5 februari 2021