Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Nieuw: Vitra Lease voor de hospitalitysector

Nieuw: Vitra Lease voor de hospitalitysector

“Het ambacht van meubelmaker in relatie tot de klant is de perfecte verwezenlijking van een gastheer-gastrelatie”, aldus Vitra-coryfee Charles Eames. De iconische designer verwierf niet alleen bekendheid met zijn legendarische stoelencollectie, maar ook met zijn uitgesproken visie op het gastheerschap en de onmisbare rol die meubels daarbinnen vertegenwoordigen. Vitra is gemaakt voor de hospitalitysector.

Designlinq, huis van hedendaags designmeubilair, maakt het vanaf nu mogelijk Vitra meubilair tegen een scherp tarief te leasen. Eames’ lijfspreuk “Be a good host!” is hiermee voor iedereen binnen de hospitalitysector weggelegd.

Meer inspiratie op het gebied van hotelinrichting? Download de Vitra Stijlgids! 

Download de Vitra Stijlgids

 

Nieuw: Vitra Lease voor de hospitalitysector
Nieuw: Vitra Lease voor de hospitalitysector

Waarom Vitra meubilair leasen?

 

Het leasen van Vitra meubilair is een aantrekkelijk en flexibel alternatief voor bedrijven in de hospitalitybranche die gebruik willen maken van gunstige betalingscondities en hun gebruikskosten willen spreiden.

  • Geen hoge aanschafkosten

Beschik over gloednieuw Vitra meubilair zonder hoge aanschafkosten. Dit is positief voor je liquiditeitspositie. Je kunt je op deze manier ongestoord blijven richten op je core business.

  • Voordeliger dan zakelijke lening

Leasen is voordeliger dan het aangaan van een zakelijke lening. Laatstgenoemde financieringsvorm is bewerkelijker en gaat in veel gevallen gepaard met aanzienlijke (opstart)kosten.

  • Zorgeloos gebruik

Leasen is zorgeloos genieten van je Vitra meubilair. Met de garantie en service van Vitra is een snelle en adequate oplossing bij onverhoopte slijtage altijd voorhanden. 

  • Vrijheid om te variëren

Leasen geeft vrijheid om te variëren. Wanneer je verandering wilt doorvoeren in het interieurconcept, kun je na de leasetermijn moeiteloos overstappen op ander meubilair.

Creëer een comfortabel thuisgevoel

 

De meubels en producten van Vitra leggen de basis voor buitengewone, functionele en inspirerende concepten met toegevoegde waarde voor zowel gast als gastheer. Vitra meubilair belooft een bijzondere, onderscheidende ervaring en weet als geen ander een comfortabel thuisgevoel te creëren.

Nieuw: Vitra Lease voor de hospitalitysector
Nieuw: Vitra Lease voor de hospitalitysector

Onvergetelijke momenten met Vitra

Van designklassiekers tot eigentijdse ontwerpen: ons rijkgevulde portfolio omvat een uitgebreid en gevarieerd aanbod Vitra meubilair, verlichting en accessoires. Vitra design is design van het hoogste niveau en brengt je interieur tot leven. Breng je individuele stijl tot uitdrukking en onderstreep je onderscheidende karakter als hotel of restaurant, opdat je gasten een onvergetelijke tijd beleven.

Met het scherpe Vitra-lease aanbod van Designlinq staat niets de ervaring van pure luxe nog in de weg.

 

Download de Vitra Stijlgids