Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Nieuw: Vitra lease voor MKB

Nieuw: Vitra lease voor MKB

Elke MKB’er verdient een inspirerende werkomgeving die gehoor geeft aan zijn groeipotentie. Een aansprekend interieur draagt bij aan een productieve werksfeer en vormt daarmee een onmisbaar onderdeel van het ondernemerschap. Het is dan ook volkomen terecht dat men hoge eisen stelt aan het meubilairgebruik. Met Vitra meubilair creëer je een comfortabel en luxueus onderkomen dat grossiert in unieke, inspirerende en functionele interieurtoepassingen. Het designmerk sluit perfect aan op de behoeften van zowel gebruikers als bezoekers.

Designlinq, huis van hedendaags designmeubilair, maakt het vanaf nu mogelijk high-end Vitra meubilair tegen een scherp tarief te leasen, zónder je werkkapitaal direct aan te hoeven spreken en aan commerciële kracht in te boeten. Op deze manier kan de MBK’er zich blijven richten op zijn core business en zijn organiserende vermogen inzetten om de succeskansen verder vorm te geven.

Met de financiële besparing die je hiermee op de korte termijn realiseert, vergroot je de financieringsmogelijkheden van je groei op de lange termijn.

 

Download de Vitra Stijlgids

 

Nieuw: Vitra lease voor MKB
Nieuw: Vitra lease voor MKB

Waarom Vitra meubilair leasen?

 

Het leasen van Vitra meubilair is een aantrekkelijk en flexibel alternatief voor MKB’ers die gebruik willen maken van gunstige betalingscondities en hun gebruikskosten willen spreiden.

·      Geen hoge aanschafkosten

Beschik over gloednieuw Vitra meubilair zonder forse aanschafkosten. Dit is positief voor je liquiditeitspositie. Je kunt je op deze manier ongestoord blijven richten op je core business. 

·      Voordeliger dan zakelijke lening

Leasen is voordeliger dan een zakelijke lening. Laatstgenoemde financieringsvorm is bewerkelijker en gaat in veel gevallen gepaard met aanzienlijke (opstart)kosten. Vermijd onnodige kosten en wend het bespaarde kapitaal aan voor andere bedrijfsinvesteringen.

·      Zorgeloos gebruik

Leasen is zorgeloos genieten van je Vitra meubilair. Met de garantie en service van Vitra is een snelle en adequate oplossing bij onverhoopte slijtage altijd voorhanden. 

·      Vrijheid om te variëren

Leasen geeft vrijheid om te variëren. Wanneer je van interieur wilt veranderen, kun je na de leasetermijn moeiteloos overstappen op ander (Vitra) meubilair. 

Comfortabel werken begint met Vitra

 

Met Vitra verandert elke werkomgeving in een comfortabel onderkomen waar businessplannen tot leven komen. Doordat je bedrijfsuitgaven met het Vitra lease-aanbod over een langere periode spreidt, hoef je tussentijds geen concessies te doen aan de uitstraling die je voor je bedrijf nastreeft.

 

Onvergetelijke momenten met Vitra

 

Breng je zakelijke interieur tot leven met Vitra meubilair, verlichting en accessoires. Ons rijkgevulde Vitra-portfolio omvat een uitgebreid en gevarieerd aanbod designklassiekers en eigentijdse ontwerpen. Investeer in comfort en eigenheid en geef gehoor aan je groeipotentieel met Vitra-lease!

Met het scherpe Vitra lease-aanbod van Designlinq staat niets een comfortabel en high-end interieur nog in de weg.

 

Download de Vitra Stijlgids

 

Nieuw: Vitra lease voor MKB