Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Nieuw: Vitra Lease voor Professionals

Nieuw: Vitra Lease voor Professionals

Een aansprekend interieur is meer dan een opeenstapeling van designelementen in een ruimte. Het beïnvloedt onze stemming, motivatie en productiviteit en creëert bovenal de juiste sfeer. Volkomen terecht dus dat professionals hoge eisen stellen aan hun meubilairgebruik. Vitra speelt perfect in op de wensen van zakelijke gebruikers en grossiert in unieke, inspirerende en functionele interieurtoepassingen die een comfortabel thuisgevoel creëren voor zowel gebruiker als bezoeker.

Designlinq, huis van hedendaags designmeubilair, maakt het voor je klanten vanaf nu mogelijk high-end Vitra meubilair tegen een scherp tarief te leasen. Concessies doen aan het interieurconcept dat in je in gedachte hebt, is geen noodzaak meer. Dankzij de gunstige betalingscondities en kostenspreiding ligt het gebruik van luxe Vitra meubilair nu binnen ieders handbereik.

 

Download de Vitra Stijlgids

 

Nieuw: Vitra Lease voor Professionals
Nieuw: Vitra Lease voor Professionals

Waarom Vitra meubilair leasen?

 

Het leasen van Vitra meubilair is een aantrekkelijke optie voor professionals die een interieur willen vernieuwen met een tijdloos en tegelijkertijd toonaangevend design. Vier redenen om Vitra meubilair te leasen:

  • Geen hoge aanschafkosten

Gloednieuw Vitra meubilair zonder hoge aanschafkosten. Dit is positief voor de liquiditeitspositie van een bedrijf. Je kunt je dus ongestoord blijven richten op de core business.

  • Voordeliger dan zakelijke lening

Leasen is voordeliger dan het aangaan van een zakelijke lening. Laatstgenoemde financieringsvorm is bewerkelijker en gaat vaak gepaard met aanzienlijke (opstart)kosten.

  • Vrijheid om te variëren

Leasen geeft veel vrijheid om te variëren met het interieur. Na de leasetermijn, kan indien gewenst moeiteloos worden overgestapt op ander bijpassend meubilair.

Comfortabel werken begint met Vitra

 

Een high-quality professional verdient een high-end interieur. Met het kwalitatief hoogwaardige meubilair van Vitra verandert elke werkruimte in een buitengewoon comfortabel en luxueus onderkomen waar ideeën worden geboren en businessplannen tot leven komen.

De meubels en producten van Vitra leggen de basis voor bijzondere en functionele interieurconcepten met toegevoegde waarde.

 

Onvergetelijke momenten met Vitra

 

Van designklassiekers tot eigentijdse ontwerpen: ons rijkgevulde portfolio omvat een uitgebreid en gevarieerd aanbod Vitra meubilair, verlichting en accessoires. Vitra design is design van het hoogste niveau en brengt het zakelijke interieur van je klanten tot leven.

Met het scherpe Vitra-lease aanbod van Designlinq staat niets een luxueus en trendy interieur nog in de weg.

 

Download de Vitra Stijlgids

Nieuw: Vitra Lease voor Professionals

.