Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Alissia Melka-Teichroew

Alissia Melka-Teichroew

Alissia Melka-Teichroew is de oprichtster en creatief directrice van byAMT. Als dochter van een Franse moeder en een Amerikaanse vader werd ze, anders dan de naam doet geloven, geboren in ons eigen Nederland. Tegenwoordig woont en werkt Alissia in New York.

Ze studeerde aan de Design Academie in Eindhoven, waar ze afstudeerde . Hiernaast heeft ze ook een Master gehaald in industrieel design aan de Rhode Island School of Design. Naast het ontwikkelen van hij eigen originele projecten werkt ze ook voor IDEO en heeft ze een staffunctie bij Puma International.

Haar multiculturele achtergrond vind je terug in de vloeiende ontwerpen van Alissia. Afgestemd op de laatste innovaties, trends en materialen weet ze haar ontwerpen samen te laten vloeien met haar unieke charismatische persoonlijkheid.

De producten van Alissia kunnen het best omschreven worden als verfijnd en geestig, dankzij de speelse ontwerpen en felle kleuren. Door de jaren heen heeft ze mogen werken voor bedrijven als Adidas, Trespa en Functionals. Daarnaast is ook actief als curator.

Producten