Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Daniele Lo Scalzo Moscheri

Daniele Lo Scalzo Moscheri

Daniele Lo Scalzo Moscheri is geboren in 1963 in Italiƫ. In 1987 studeerde hij af in architectuur in Milaan. Waarna hij een master volgde in Advanced Application of Industrial Design Manufactury aan de Tampa University in Florida. Van 1987 tot 1993 werk Daniele samen met Pierro Lisoni. Het openen van zijn eigen bedrijf liet niet lang op zich wachten. Zijn bedrijf houdt zich vormnamelijk bezig met product design en adverteren.

Ervaringen met het samenwerken met grote internationale bedrijven benadrukken de multidisciplinaire vaardigheden van Daniele. Zijn stijl kenmerkt zich door het moderne tintje en de fijne match tussen de verschillende materialen. De vormen zijn puur en simpel en geven de technische innovaties goed weer, ook het concept ready made speelt een grote rol.

Daniele laat zich niet leiden tot een unieke oplossing die puur en stijlvol is maar door een loyale stijl te creƫren voor modern wonen en minimalisme. Elk detail, hoe klein dat ook mag zijn, is uitvoerig gepland zodat het ontwerp elegant blijft en perfect binnen zijn minimalistische visie past.

Producten