Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Jorge Pensi Studio

Jorge Pensi Studio

Jorge Pensi Design Studio werd in 1984 opgericht in Barcelona’s gotische gedeelte. De studio specialiseert zich in interieur en verlichting; het visuele plaatje van de producten en de manier waarop ze gepresenteerd worden op verschillende evenementen.

Sinds toen heeft de studio zich gepositioneerd als een globale referentie voor eigentijds design. De minimalistische en expressieve ontwerken hebben vele prijzen mogen ontvangen. Sommige van de eerst geproduceerde designs zoals de Toledo stoel of de Regina lamp zijn uitgegroeid tot Spaanse design iconen.

Werkzaam voor het design team zijn Diego Siemenson, Constanze Schütz, Roman Proubasta en de manager Toni CAsares. In 2007 verhuisde het team naar een nieuw kantoor in Barcelona’s Olympisch dorp, waar zij een prachtig uitzicht hebben op de zee. De studio zijn werkmethode kenmerkt zich door de intensieve communicatie binnen in het team en met hun cliënten tijdens de ontwerpfase, vanaf de eerste schets tot het uiteindelijke product.

Als er iets is wat Jorg Pensi Design Studio’s kan definiëren, is het ‘tijdloosheid’. De designers zijn constant op zoek naar een balans tussen poëzie en realiteit, meterialen en ruimte, abstractie en emotie. Het is hun doel om zoveel mogelijk sensatie te creëren met zo min mogelijk bronnen.

Producten