Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Marco Piva

Marco Piva

Spannend, vloeiend, functioneel. Dit is de taal die Marco Pivas architecturale creaties, product designs en interieurs designs spreken. De tijd en moeite in het onderzoeken van materialen en technologieƫn, de waarde van differentiatie en innovaties zijn de heipalen van Studiodada Associates, van wie de producten een van de meest representatieve collecties zijn voor de periode van Radical Design.

In de jaren 80 openen de deuren van Studio Marco Piva, een studio waarvan het werk varieert van grote projecten tot binnenhuis architectuur tot industrieel design. Een reiziger, een designer en een man van innovaties, Marco Piva creƫert oplossingen die voortkomen uit stilistische vrijheid en sobere composities.

In Osaka in Japan heeft de Studio van Marco een rol gespeeld in het ontwerp en de constructie van het innovatieve Complex 21. Daarnaast heeft het bedrijf diverse rollen gespeeld in de ontwikkelingen van: het Laguna Palace in Mestre, het Port Palace in Monte Carlo, het Mirage Hotel in Kazan, het Una Hotel in Bologne, het T Hotel in Cagliari, het Move Hotel in Mogliano Veneto en het multifunctionele complex Le Terrazze in Trevisio, om er maar een paar te noemen.

Marco Piva Atelier ontwerpt designs voor: Pedrali, Altreforme, Bross, Cabas, Casa Piu, De Castelli, Deko, Illuminazione, Leucos, Reflex en nog vele anderen.

Producten