Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Norm Architects

Norm Architects

Norm Architects is een Zweeds design/architectuur bureau opgezet door Kasper Rønn en Jonas Bjerre-Poulsen. Kasper Røonn is geboren in 1976 en studeerde in 2002 af aan de Royal Danish Academy of Fine Arts met een sterk focus voor meubelontwerp. Tijdens zijn werk voor vele architecten en designer zoals Space CPH, Jorn Langvad en Ole Palby heeft Kasper veel ervaring op kunnen doen in beide disciplines. Samen met Ole Plasby ontwikkeld Kasper veel producten voor Evan Denmark, WMF en anderen voordat hij samen met Jonas Bjerre-Poulsen NORM op zou richten.

Jonas Bjerre-Poulsen is net als Kasper geboren in 1976 en studeerde 2 jaar late in 2004 af aan dezelfde Royal Danish Academy of Fine Arts. Daarnaast heeft Jonas diplomas in zakelijke administratie en talen van de Business School Kopenhagen. Jonas was echter nog niet tevreden en heeft een periode in Rome filosofie gestudeerd voordat hij met het werk als design manager begon voor de designer Ole Palsby met wie hij producten heeft ontwikkeld voor Rosenthal, Alfi en Georg Jensen.

Eenmaal bepakt met jaren ervaring richtte het duo in 2008 NORM Architects op, deze multidisciplinaire studio richt zich vooral op residentiële architectuur, commerciële interieurs en industrieel design. Dankzij hun toewijding weet het duo steeds weer tijdloze architectuur en designproducten te ontwikkelen.

Producten