Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
4 bijzondere bio-ethanol sfeerhaarden voor indoorgebruik

4 bijzondere bio-ethanol sfeerhaarden voor indoorgebruik

De ene bio-ethanol sfeerhaard is de andere niet. De bio-ethanol haarden van Planika Fires zijn wereldwijd gerenommeerd vanwege hun ongekende gebruikersgemak en hoogwaardige design. Doordat er geen vaste aansluiting vereist is, kunnen de modellen in elke gewenste ruimte worden geplaatst. Met een trendy bio-ethanol haard van Planika ontvouwt zich een wereld aan interieurmogelijkheden.

De volgende 4 modellen voor indoorgebruik zijn heuse sfeerbrengers.

4 bijzondere bio-ethanol sfeerhaarden voor indoorgebruik
4 bijzondere bio-ethanol sfeerhaarden voor indoorgebruik

Prime Fire-collectie: dichtbij de basis

 

Voor het ultieme kampvuurgevoel hoef je je niet meer in de buitenlucht te begeven. Met de Prime Fire is Planika erin geslaagd dezelfde sfeer en gezelligheid over te brengen naar een moderne indoorsetting.

De Prime Fire valt op door zijn minimalistische ontwerp en gebruiksvriendelijke besturingsoplossing. Loungen krijgt een andere betekenis bij de aanblik van de fraaie, karakteristieke lange vuurlijn. De modellen kennen diverse plaatsingsmogelijkheden, namelijk als tunnelhaard, roomdivider en wanddecoratie.

Deze opstellingen zijn stuk voor stuk eyecatchers. Wanneer je de haard bijvoorbeeld als roomdivider positioneert, ontstaat een prachtige afscheiding met een fraaie doorkijk. Het haardvuur is hierbij aan beide kanten goed zichtbaar. Zo geniet je vanuit meerdere ruimtes van de warmte in combinatie met het vlammenspel. 

Voor wie gecharmeerd is van het mooie vlambeeld van de Prime Fire, maar de voorkeur geeft aan een ontwerp met meer body, is er een alternatieve uitvoering beschikbaar: de Prime Fire in Casing.

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Prime Fire-collectie.

 

Fire Line Automatic FLA 3: luxer dan luxe

 

Gemak met een hoofdletter ‘G’ – zo laat de Fire Line Automatic FLA 3 zich het beste omschrijven. Het model doet qua design- en plaatsingsmogelijkheden niet onder voor de Prime Fire, maar blinkt daarnaast uit in geavanceerde gebruikseigenschappen. Zo is de Fire Line Automatic FLA 3 uitgerust met een uitgebreidere elektronische regelaar waarmee de gebruiker de brandtijd kan invoeren en de vlamhoogte tot wel zes verschillende standen kan instellen. (De Prime Fire beschikt over twee standen.)

Het model grossiert in bedieningsmogelijkheden. De haard beschikt over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met display. Wie het systeem liever vanuit zijn of haar loungemeubel bedient, maakt gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening of een eigen mobiele apparaat dat beschikt over een Wifi-verbinding. De bediening kan zelfs worden gekoppeld aan bestaande Smart Home-systemen. De Fire Line Automatic FLA 3 is het ultieme model voor liefhebbers van moderne snufjes. Het model is ook verkrijgbaar als PLUS uitvoering, welke beschikt over een groter reservoir en een langere brandtijd (maximaal 32 uur).

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Fire Line Automatic FLA 3.

4 bijzondere bio-ethanol sfeerhaarden voor indoorgebruik
4 bijzondere bio-ethanol sfeerhaarden voor indoorgebruik

Lincoln: traditiegetrouw genieten

 

Van alle bio-ethanolhaarden van Planika heeft het Lincoln-model nog het meeste weg van een traditionele open haard met schouw. Met enkele cruciale verschillen. De niet van echt te onderscheiden keramische houtblokken doen anders vermoeden, maar de Lincoln werkt zonder schoorsteenaansluiting. Saillant detail: hoewel het lijkt alsof de Lincoln is ingebouwd, betreft het een losstaand model. Een stopcontact is alles wat je nodig hebt. Dit levert niet alleen volop mogelijkheden voor de plaatsing, maar vergemakkelijkt ook de installatie.

Door zijn klassieke vormgeving past deze haard goed bij interieurs met een landelijke stijl. De zwartgelakte uitvoering misstaat overigens ook niet in ruimtes met een licht-industriële look.

Bekijk hier Planika bio-ethanol haard Lincoln.

Pure Flame TV Box

 

De Pure Flame TV Box vormt een ander bewijs voor Planika’s uitzonderlijke en inventieve designkeuzes. Met dit model wordt het mogelijk van de TV te genieten zonder het sfeervolle vlambeeld van een haardvuur te hoeven missen. De opvallende verschijning gaat alle conventies uit de weg door een haard te integreren in een TV-meubel. De Pure Flame TV Box vormt dé oplossing voor iedereen die graag zowel de TV als het haardvuur centraal willen stellen in de meubelopstelling. TV-kijken wordt extra sfeervol onder het genot van wakkerende vlammen.

Bekijk hier Planika bio-ethanol haard Pure Flame TV Box.

Bio-ethanol sfeerhaarden van Planika bij Designlinq

 

De luxe indoormodellen van Planika creëren een bijzondere sfeer in elke ruimte. De haarden combineren hedendaags design met een ongekend hoog gebruikersgemak. Bij Designlinq vind je een ruim aanbod bio-ethanol sfeerhaarden van Planika.  

Bekijk onze haarden

4 bijzondere bio-ethanol sfeerhaarden voor indoorgebruik