Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Vitra bureaustoelen vol ergonomisch vernuft

Vitra bureaustoelen vol ergonomisch vernuft

Vitra bureaustoelen zijn herkenbaar aan hun prachtige, tijdloze design en ergonomische zitcomfort. Het Zwitserse designmerk, geroemd om klassiekers zoals de iconische Eames Lounge Chair en de Panton Chair, zet ook nu nog de nieuwe standaard op het gebied van kantoormeubilair. Met als summum: de Vitra ID Chair, de modulaire stoel vol technisch vernuft die je volledig naar eigen wens kunt configureren.

Ergonomische bureaustoel creëert thuisgevoel

 

Een kantoorinterieur dat sfeer, rust en inspiratie uitstraalt, is ontzettend belangrijk. Voor velen is de werkplek immers hun tweede thuis. Een stijlvolle, ergonomische bureaustoel draagt dan ook in grote mate bij aan dit thuisgevoel.

Met name bij grotere kantoorbezettingen is het echter een uitdaging om voor iedereen de ideale werkruimte te creëren. One-size-fits-all kantoormeubilair voorziet niet in deze behoefte: de lichaamshouding, lengte en wensen van mensen verschillen immers.

Vitra’s antwoord hierop? Het ID Chair Concept.

Vitra bureaustoelen vol ergonomisch vernuft
Vitra bureaustoelen vol ergonomisch vernuft

Vitra ID Chair Concept: custom-made bureaustoel

 

Ergonomischer dan het Vitra ID Chair Concept wordt het niet. Deze reeks modulaire bureaustoelen is volledig naar wens configureerbaar. Doordat de bureaustoel kan worden samengesteld uit verschillende zittingen, verstelbare rug- en armleuningen, onderstellen, kleuren, stoffen en FlowMotion-synchroonmechanismes, kan elk(e) gebruiker of bedrijf de ideale, op maat gemaakte ID Chair creëren.

De (op)bouw en de designelementen van de stoel blijven ondanks de vele variatiemogelijkheden in essentie gelijk. Op esthetisch vlak weerspiegelen alle bureaustoelen op die manier de bedrijfsidentiteit. Ook onderhoudstechnisch is een dergelijk modulair systeem een interessante keuze voor bedrijven, omdat de losse elementen gemakkelijk aanpasbaar, inwisselbaar en/of vervangbaar zijn. Bijzonder praktisch wanneer de bureaustoel bijvoorbeeld wordt overgedragen aan iemand anders.

Een gezondere zithouding met Vitra bureaustoelen

 

Wetenschappelijke inzichten vormden het fundament tijdens het ontwikkelingsproces van de Vitra ID Chair, wat resulteert in een bureaustoel vol ergonomisch vernuft. Een studie van het Instituut voor Biomechanica van ETH Zürich onderschrijft dat de stoel de zithouding structureel verbetert. Zo activeert het gewichtsafhankelijke voorwaartse kantelingsmechanisme de buik- en rugspieren, welke de stofwisseling stimuleert en de lendenwervels stabiliseert. Deze vorm van dynamisch zitten voorkomt werkgerelateerde gezondheidsproblemen.

Het Nieuwe Zitten begint bij wetenschappelijk onderbouwd comfort en hier slaagt Vitra glansrijk in!

Vitra bureaustoelen vol ergonomisch vernuft
Vitra bureaustoelen vol ergonomisch vernuft

Vitra bureaustoelen bij Designlinq

 

Designlinq hecht veel waarde aan zowel comfort als keuzevrijheid. Daarom vind je bij Designlinq een groot aanbod bureaustoelen, waaronder de iconische Eames bureaustoelen. Verbeter de ergonomie op kantoor met de hoogwaardige, modulaire bureaustoelen van Vitra.

Met de Vitra ID Chair doet niemand meer concessies op persoonlijk comfort.

 

Kies hier je Vitra ID Chair